Yrityspalvelu Kunnari tarjoaa asiantuntijapalveluita liiketoiminnan kehittämiseen.

Meiltä saat apua erityisesti myyntiin, markkinointiin, palveluiden tuotteistamiseen ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. Tarjoamme sinulle tarvittaessa myös ohjelmistokehityspalvelut, autamme sosiaalisen median haltuunotossa sekä verkkosivujen ja -kaupan suunnittelussa.

Jari Kunnarilla on 15 vuoden kokemus erilaisissa projekteissa työskentelystä ja liikkeenjohdon tehtävistä. Lisäksi hänellä on vankka valtakunnallinen yhteistyöverkosto, josta löytyy oikeat tekijät auttamaan juuri sinun yrityksesi kasvua ja kehitystä.

Jari on valtakunnallinen Ely-keskusten Yritysten Kehittämispalveluiden asiantuntija. Yritysten kehittämispalveluiden Analyysi-palvelun avulla saat kokonaiskuvan liiketoimintasi nykytilasta ja Konsultointi-palvelun avulla voit kehittää liiketoimintaasi.

Olemme auttaneet lukuisia yrittäjiä yrittäjyyden alkutaipaleella.

Jari Kunnari

Yrittäjä, kokemusasiantuntija

Puh. 040 558 3663

Sähköposti: jari@ypkunnari.fi

Jarilla on kahdeksan vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä. Hän on auttanut yli 400:n liiketoimintasuunnitelman tekemisessä ja konsultoinut yli sataa yritystä.

Koulutus- ja valmennuspäiviä on kertynyt mittariin yli 100 kappaletta ja yrittäjänä Jari toiminut vuodesta 2015 alkaen.

Rovaniemeläinen yrityskenttä tuli minulle erittäin tutuksi työskennellessäni paikallisen elinkeinokehitysyhtiön palveluksessa. Tuona aikana olin mukana Starttipaja-projektissa, jossa autoimme nuoria yrittäjän uralle. Olen ollut apuna perustamassa muun muassa pyöräkorjaamoa, kauneushoitolaa, yksityistä päiväkotia ja ICT-palveluyritystä.
Jari Kunnari
Yrittäjä, kokemusasiantuntija

Ota yhteyttä

Yrityspalvelu Kunnari

Rovakatu 17, 3. krs
96200 Rovaniemi

Jari Kunnari

Sähköposti: jari@ypkunnari.fi
Puhelin: 040 558 3663