Yrittäjä, myyjä, asiantuntija vai yrityskentän sekatyömies.

Nuo tittelit kuvaavat hyvin päivittäistä toimintaani. Minulla on kahdeksan vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä. Olen auttanut yli 400:n liiketoimintasuunnitelman tekemisessä ja konsultoinut yli sataa yritystä. Koulutus- ja valmennuspäiviä on kertynyt mittariin yli 100 kappaletta ja yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2015 alkaen.

Asun Rovaniemellä ja viihdyn hektisen työviikon jälkeen Lapin luonnossa. Vaikka muutamalla työvuodella ruuhka-suomessa on ollut merkittävä rooli työurallani, voin sanoa viihtyväni paremmin Lapissa.

Kokoaan suurempi yritykseni, Yrityspalvelu Kunnari, tarjoaa asiantuntijapalveluita liiketoiminnan kehittämiseen.

Meiltä saat apua erityisesti myyntiin, markkinointiin, palveluiden tuotteistamiseen ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. Tarjoamme sinulle tarvittaessa myös ohjelmistokehityspalvelut ja apua verkkokaupan suunnitteluun.

Minulla on 15 vuoden kokemus erilaisista projektin ja liikkeenjohdon tehtävistä ja vankka valtakunnallinen yhteistyöverkosto, josta löytyy oikeat tekijät auttamaan juuri sinun yrityksesi kasvua ja kehitystä.

Olen valtakunnallinen Ely-keskusten Yritysten Kehittämispalveluiden asiantuntija. Yritysten kehittämispalveluiden Analyysi-palvelun avulla saat kokonaiskuvan liiketoimintasi nykytilasta ja Konsultointi-palvelun avulla voit kehittää liiketoimintaasi.

Rovaniemeläinen yrityskenttä tuli minulle erittäin tutuksi työskennellessäni paikallisen elinkeinokehitysyhtiön palveluksessa. Tuona aikana olin mukana Starttipaja-projektissa, jossa autoimme nuoria yrittäjän uralle. Olen ollut apuna perustamassa muun muassa pyöräkorjaamoa, kauneushoitolaa, yksityistä päiväkotia ja ICT-palveluyritystä.

Ota rohkeasti yhteyttä,

Jari Kunnari

Sähköposti: jari@ypkunnari.fi

Puh: +358 40 558 3663