Arvonnan järjestäjänä toimii Yrityspalvelu Kunnari (y-tunnus: 2730057-2). Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset.

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Yrityspalvelu Kunnarin Facebook-päivitystä tai yrityksen verkkosivuilla julkaistua blogitekstiä. Osallistumisaika on 8.7.2019-31.7.2019. Arvonta suoritetaan 31.7.2019 klo 16. Voittaja julkistetaan Facebookissa ilmoittamalla voittajan etunimi ja sukunimen viimeinen kirjain. Voittajalle ilmoitetaan voitosta myös henkilökohtaisesti. Voittaja arvotaan julkaisua ja blogikirjoitusta kommentoineiden kesken. Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli henkilöön ei saada yhteyttä. Järjestäjä voi evätä henkilön osallistumisen epäsoveliaan käytöksen perusteella. Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä. Palkinnon vastaanottaja vastaa voiton hyväksymisestä aiheutuneista kuluista. Palkinto ei sisällä matkoja tai majoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet internet- ja Facebook-sivulla. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin.

Arvonnan palkintona on 2 (kaksi) A-katsomon (K-18) lippua 9.8.2019 järjestettävälle Rammsteinin Europe Stadium Tour 2019 keikalle Tampereen Ratinan stadionille. Palkinnon arvo on 240,00 € (sis. alv 10%). Palkinnon voi lunastaa arvonnan voittaja tai hänen erikseen nimeämänsä henkilö. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Arvontaan osallistuvat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta, eikä Facebook suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla.

Pääset tästä klikkaamalla Yrityspalvelu Kunnarin Facebookiin ja tästä blogikirjoitukseen.